Obchod Svět-piva.cz - recenze

Ve Světě piva, jak již sám název napovídá, si přijdou na své všichni milovníci tohoto zlatavého moku. Sortiment obchodu zahrnuje širokou škálu všeho, co si jen ve spojení s pivem můžete představit. Z profesionálního pohledu zde najdete všechny výrobky zastupující výčepní techniku české značky LINDR, tedy veškeré chlazení – vodní i kontaktní, včetně pártypíp, dále narážecí hlavy od mnoha výrobců, jednotlivé rychlospojky a samozřejmě náhradní díly, myčky i bazarové zboží, které je vždy v perfektním stavu a vztahuje se na něj z pravidla půlroční záruční doba. Navíc náš profesionální tým techniků vás ochotně zaškolí a zodpoví vaše veškeré dotazy tak, aby váš provoz byl bezproblémový a pohodový. Případně vám montáž pivního či Prodejna Svět-piva.cz Brnovinného zařízení zhotoví přímo na míru dle vašich požadavků, včetně předchozího zaměření, rozplánování a nacenění.

Najdete zde však i velké množství v zastoupení jednotlivých pivovarů a to jak českých, tak i světových. Z ciziny můžete vybírat ze širokého množství piv belgických, anglických, italských, či mexických. Z českých piv jsou to potom především piva z menších pivovarů, rodinných a pivovárků. Jedná se tedy o sortiment, který v běžné obchodní síti nekoupíte a právě o to v této pivotéce jde. Dostat do podvědomí a chutí svých zákazníků nekomerční, avšak mnohdy kvalitnější a chutnější druhy piv. Tato piva zde najdete v podobě klasických láhví, PET láhví, ale také jako sudová piva.

Prodejna Svět-piva.cz Brno

Za zmínku stojí také široká paleta pivního skla, táců, textilu, tácků a dalších reklamních předmětů, které potěší zejména sběratele. Najdete zde však také speciální pivní kosmetiku, která obsahuje výtažky z chmele, vitamíny B a dalších blahodárné látky, které vaší pleti a vlasům jistě prospějí.

 Obchod funguje již pátým rokem a nachází se v Brně – Žabovřeskách a je tedy bez problémů přístupný jak z centra města, tak i z jeho ostatních končin městskou dopravou. Řidiči jistě ocení také fakt, že se dá parkovat na vyhrazených místech přímo před samotnou prodejnou.

Více informací o prodejně a sortimentu naleznete na www.svet-piva.cz

Menu

Doporučujeme

Produkty

Potravinářské plyny

Potravinářské plyny

Prodej potravinářských plynů v tlakových lahvích - bombách. Nabízíme Vám láhve s N2 - dusíkem vhodným na víno, CO2 - oxid uhličitý a směsi N2 a CO2 vhodným pro čepování piva a limonád.

Více info