Vychlazené pivo – klíč ke spokojenému zákazníkovi!

Nejdříve si položte základní otázku – vrátili byste se do podniku, kde Vám natočili teplé pivo? Pravděpodobně ne. A tímto by se měl řídit každý majitel hospody, který to myslí vážně!

Jak na to?

Řešení je přitom velmi jednoduché! Nemusíte hlídat každé zrovna natočené pivo, nebo kontrolovat nervózního barmana. To aby se zákazníci často a rádi vraceli, můžete zajistit i kvalitní chladicí technikou! Pro začátek si ale musíte zjistit přesnou kapacitu a náklady na provoz ve Vašem podniku. Bez toho nebudete schopni vybrat vhodnou technologii, která by fungovala co nejefektivněji a nejúsporněji.

Vůbec proto není špatný nápad poradit se s odborníky. Ti jsou schopni určit, které chladicí zařízení je pro konkrétní podnik nejlepší volbou. Také jistě zajistí instalaci a vysvětlí, jak s novým zařízením zacházet.

Máte na výběr!

Pokud provozujete pouze bar, máte k výčepu na výběr ze suchého chladiče nebo vodního chlazení. A samozřejmě také počítejte s chladicí vitrínou na „lahváče“ a jiné nevýčepní nápoje.

Když se zaměříme pouze na výčep, mají obě varianty své pro a proti. Suché chladiče se jednodušeji přenášejí z místa na místo, jednodušeji se instalují a po zapnutí chladí během několika minut. Vodní chlazení je složitější variantou, ale o to výkonnější. Také je schopno zvládnout několik nápojů najednou!

Jestliže provozujete ve Vaší hospodě i kuchyň, podívejte se po chladicí technice na potraviny. Moderní lednice a mrazáky jsou například schopny uchovat pokrmy velmi dlouhou dobu i bez zapojení do elektriky! Tyto zajímavé funkce ušetří mnoho peněz i času.

2P Gastro

Plánujete-li pořídit nové a kvalitní vybavení, neváhejte využít náš Gastro velkoobchod! Spolupracujeme se špičkami na trhu, a nabízíme jejich produkty za nejlepší ceny. Skvělé zkušenosti v rámci chladicí techniky máme s italskými firmami Coldline a Hiber. Jsme schopni Vám nabídnout i vylepšenou množstevní cenu. Velkoobchod 2P Gastro se zkrátka vyplatí!

Kontaktuje nás zde!

Menu

Doporučujeme

Produkty

Potravinářské plyny

Potravinářské plyny

Prodej potravinářských plynů v tlakových lahvích - bombách. Nabízíme Vám láhve s N2 - dusíkem vhodným na víno, CO2 - oxid uhličitý a směsi N2 a CO2 vhodným pro čepování piva a limonád.

Více info